logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ,
настава у Основној музичкој школи "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почиње 01.септембра 2020. године. Настава ће се одвијати по основном моделу за све ученике од првог до завршних разреда, што значи да је заснована на непосредном раду у школи. Обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље да ће се најстрожије поштовати све наложене мере и стручна упутства за рад школа у школској 2020/2021. години. Нарочито ће се инсистирати на поштовању Упутства о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе. Са садржином овог и других релевантних докумената можете се упознати овде на сајту школе под одељком ДОКУМЕНТА. Сви ученици ће бити детаљно упознати са правилима понашања и поступања у новонасталим околностима рада у току прве недеље септембра а 31. августа 2020. године биће организован пријем првака ради детаљног информисања и договора око распореда часова. Сва питања израде распореда и планирања наставе биће обављена на индивидуалном нивоу преко разредних старешина ученика, односно наставника инструмената којима сви родитељи и законски старатељи могу да се обрате на доступне телефоне или да контактирају школу. Истичемо да је рад у музичким школама облик рада са најмањим ризиком по здравље ученика будући да се настава инструмената одвија индивидуално.
Са вером да ће наредна школска година протеђи боље од претходне и да ће је обележити добри резултати ученика и наставника колектив музичке школе у Алексинцу ЖЕЛИ СВИМ СВОЈИМ УЧЕНИЦИМА СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ А ПРВАЦИМА СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ.

Концерт и изложба поводом дана школе 02.12.2019.

IMG 6152 LargeНаша школа је по 53. пут прославила свој дан уз музику и уметност. 2019. године се обележава 150 од рођења Владимира Ђорђевића чије име школа поносно носи па је том приликом отворена изложба дела његове научне грађе али и личних докумената и фотографија у галерији бр.2 ЦКУ у Алексинцу. Одмах потом, наши ученици и наставници приредили су концерт у Великој сали ЦКУ на коме су наступили ученици из  Алексинца и нашег одвојеног одељења у Ражњу. Програм је садржао и презентацију рада наше школе током протекле године коју јеIMG 6155 Large представио директор Марко Јеленић и доделу захвалница наставницима и сарадницима који прослављају важне јубилеје рада ове године.

Концерт је био веома посећен и запажен а посебну пажњу публике привукли су ученици који су чланови хора ОМШ и оркестра ОМШ.

Хвала гостима који су присуствовали и увеличали овај празник као и нашим сарадницима Градској библиотеци "Вук Караџић" и Центру за културу и уметност у Алексинцу.

IMG 6105 Large

IMG 6068 Large

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2020 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац