logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

music notes 1058213

ПОШТОВАНИ, МЕСТА ЗА УПИС У МУЗИЧКУ ШКОЛУ ИМА ЈАШ САМО ЗА КЛАРИНЕТ И ФЛАУТУ ДОК СУ СВИ ОСТАЛИ ИНСТРУМЕНТИ ПОПУЊЕНИ. ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ НА ИНТЕРЕСОВАЊУ И ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЋЕМО КОНТАКТИРАТИ СВЕ КАНДИДАТЕ И БЛАГОВРЕМЕНО ИХ ОБАВЕСТИТИ О ДАЉИМ ПОТРЕБНИМ РАДЊАМА ЗА ЗАВРШЕТАК УПИСА.

Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почела је упис полазника у први разред за школску 2021/2022.годину.

На основу резултата пријемних испита кандидати ће бити рангирани а упис вршен према расположивом броју слободних места за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. Број ученика је ограничен па пријављивање за упис траје док има слободних места. Присуство родитеља или законских старатеља деце је обавезно приликом пријемног испита .

Све потребне информације у вези рада школе и предстојећег уписа налазе се на сајту школе а могу се добити и непосредно на телефон 018/800748.

Документација која се подноси приликом уписа подразумева попуњену пријаву за упис коју можете добити у школи приликом обављања пријемног испита. Пријаву за упис можете попунити и онлајн на сајту школе – ON LINE PRIJAVA(молимо Вас да унесете све тражене податке).

СВИМ БУДУЋИМ ПРВАЦИМА ЖЕЛИМО ДОБРО ЗДРАВЉЕ И

ПУНО УСПЕХА У БУДУЋЕМ МУЗИЧКОМ ШКОЛОВАЊУ

КОЛЕКТИВ ОМШ “ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ“ У АЛЕКСИНЦУ

ИНФОРМАТОР О РАДУ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

ИЗДВОЈЕНО ОДЕЉЕЊЕ У РАЖЊУ

ИЗДВОЈЕНО ОДЕЉЕЊЕ У СОКОБАЊИ

ВИДЕО ПРОМОЦИЈА ИНСТРУМЕНАТА ОМШ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ
 
 
 
 
 
 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац