logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

 ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ ОД 15.03.2021. ГОДИНЕ
Поштовани ученици овим путем Вас обавештавамо да ће у складу са најновијим препорукама и мерама надлежних у циљу заштите здравља ученика и запослених у школама настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу бити организована У ПОТПУНОСТИ ОНЛАЈ ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ почев од понедељка, 15.03.2021. године и то по устаљеном распореду часова БЕЗ ИЗМЕНЕ термина.
 
 
 
      Разредне старешине, наставници инструмента, обавестиће све ученике својих класа о начину рада.
 
 
       У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године. Међутим, наставни процес ће се наставити организовањем наставе на даљину.
       Овим путем обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље наших ученика да ће музичка школа примењивати препоруку Министарства просвете, науке и технолошког развоја за организовања наставе на даљину употребом свих доступних облика информационих технологија како би се остварио контакт са ученицима и реализовали наставни планови и програми.    
       Молимо Вас да пре свега, у интересу деце омогућите и помогнете овакав вид рада како би се остварио континуирани контакт наставника и ученика и ублажиле негативне последице насталог стања. Унапред хвала на сарадњи и разумевању.
 
                                                                                                                                                   Директор школе: Марко Јеленић

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац