logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

НАЈАВА

ПОЧЕО УПИС ПРАВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020 ГОДИНУ
         Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почела је упис нових полазника за школску 2019/2020.годину. Упис ученика се врши на основу резултата пријемног испита а места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. Број ученика је ограничен па пријављивање за упис траје док има слободних места. Пријава као и провера музичких способности почиње 20. и траје до 24. маја 2019.године У ПЕРИОДУ ОД 13:00 ДО 20:00 САТИ У ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ А ТО ЈЕ ЛЕВО КРИЛО "ДОМА КУЛТУРЕ". Заинтересовани ученици са територија општине Ражањ и Соко Бања могу се јавити у просторијама основних школа у којима раде издвојена одељења музичке школе из Алексинца. 
                                  
ПОЖУРИТЕ БУДУЋИ ПРВАЦИ И ДОБРОДОШЛИ У ВЕЛИКУ ПОРОДИЦУ МУЗИЧКИХ УМЕТНИКА
 
 
       У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године. Међутим, наставни процес ће се наставити организовањем наставе на даљину.
       Овим путем обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље наших ученика да ће музичка школа примењивати препоруку Министарства просвете, науке и технолошког развоја за организовања наставе на даљину употребом свих доступних облика информационих технологија како би се остварио контакт са ученицима и реализовали наставни планови и програми.    
       Молимо Вас да пре свега, у интересу деце омогућите и помогнете овакав вид рада како би се остварио континуирани контакт наставника и ученика и ублажиле негативне последице насталог стања. Унапред хвала на сарадњи и разумевању.
 
                                                                                                                                                   Директор школе: Марко Јеленић

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2020 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац